Välkommen till European MG Event
1-5 augusti 2012 Ronneby, Sverige


Välkomna till European MG Event 2012

The M.G. Car Club of Sweden fyller 60 år och vad passar väl bättre än att fira detta med ett Europamöte i Sverige. Vi har valt att genomföra evenemanget i landskapet Blekinge på Sveriges sydostkust och som är känt för att vara ett riktigt paradis sommartid. Och staden Ronneby kallas inte oförtjänt för ”Hjärtat i Sveriges trädgård”. Ronneby Brunn Hotell kommer att vara vår utgångspunkt för mötet där deltagarna erbjudes en fashionabel anläggning med hotell*** och Spa samt utomhuspooler.

Onsdagen är framkörningsdag. Vid ankomsten till Ronneby Brunn kommer du att tas emot av personer från MGCC som anvisar parkering och guidar dig vidare på anläggningen. Incheckning i såväl MG- som hotellreceptionerna sker fortlöpande efter som deltagarna anländer. MG-bilarna kommer att ställas upp på särskilda platser i anslutning till hotellet och den vackra Brunnsparken. På kvällen blir det en invigningsceremoni och därefter middag på hotellet. MG-parkeringen kommer att vara bevakad nattetid.

Under torsdagen och fredagen genomför vi utflykter med MG-bilarna för att besöka intressanta utflyktsmål och sevärdheter. Vi har verkligen bemödat oss om att kunna ge våra gäster ett stycke svensk tradition och några minnesvärda upplevelser att ta med hem. Lördagen är till egen disposition. Vi tillhandahåller information och förslag som kan vara värt att besöka på egen hand. Eller så kan du och ditt sällskap bara koppla av och utnyttja hotellets olikafaciliteter. På lördagskvällen blir det galamiddag med reception, högtidstal och dans. På söndagen är det tack och bye, bye...

Om någon önskar anlända någon dag i förväg eller stanna kvar några dagar efter evenemanget går det bra. Man bokar i så fall själv, hänvisar till EMGE och får ett rabatterat pris. Boka i så fall i god tid och gärna i samband med att du anmäler dig. Ronneby Brunn Hotell, tel. +46 (0)457-75000, fax +46 (0)457-15647, www. ronnebybrunn.se.

Vi hoppas att du och ditt sällskap kommer att uppskatta vårt evenemang och ser fram mot att möta er i Ronneby en vacker sommardag 2012. Anmälan till evenemanget sker på vår hemsida www.mgcc.se som beräknas öppna den
1 december 2011. Avståndet från Malmö/Öresundsbron till Ronneby är ca 185 km.


<i>Foto Mats Häglund</I>
Foto Mats Häglund

Evenemangskommitén
Håkan Sigemark
Ultunagatan 32
256 67 Helsingborg
Tel. +46 (0)42-290737
+46 (0)709-754236
Håkan Sigemark
Medlemskap

Medlemsinloggning

Glömt ditt lösenord?

Eller har du bilder från MG-träffar?
Hör av dig till Webmaster
Har du många bilder och t ex vill fildela, så hör först av
dig med ett enkelt mail för att få instruktioner.

Var finns min gamla MG?

För dig som ägt en MG och vill veta om den finns kvar.

Klicka här